Toch naar Alaska

14 augustus 2025 - Den Helder, Nederland

In 2024 zouden Ger en ik naar Alaska op vakantie. Een lang gekoesterde reis en we keken er erg naar uit. Helaas mocht dit niet zo zijn en is Gerrit (mijn man, maatje, mijn alles 😪) in januari 2025 overleden. Het verlies is enorm zwaar maar toch heb ik besloten om volgend jaar naar Alaska te gaan. Ik wilde daar niet alleen naar toe gaan en dacht om me aan te sluiten bij een groepsreis. Niet helemaal mijn ding maar ja alleen vond ik niet verandwoord. Maar toen ik het op mijn werk met mijn collega Maartje er over had zei ze "oh, ik wil wel mee". Eerst dachten we samen met een groep mee te gaan maar door een prachtig uitgewerkte reis van Little America hebben we besloten dit samen te gaan doen. Het zal heel anders worden en de tranen zullen heus wel af en toe toeslaan maar ondanks alles heb ik er zin in en Maartje ook.

Binnenkort volgt de reisbeschrijving maar hier alvast de route

route alaska 2026

1. Joke:
    14 augustus 2025
    oh wat spannend Nel maar gaat je wens toch in vervulling🤗
  2. Betty:
    14 augustus 2025
    Geweldig dat je de reis alsnog kan maken.
    Een reis met dubbele gevoelens maar altijd met Ger in gedachten. Kijk uit naar je verhalen.
  3. Sjoukje Van Loenhout:
    14 augustus 2025
    Dat doe je goed Nel... ik lees je avonturen te zijner tijd wel..
  4. Hilda van der Lee:
    14 augustus 2025
    Top! En wat fijn om zo'n collega te hebben!
  5. Harriët:
    14 augustus 2025
    Lieve Nelleke, wat mooi dat je deze reis alsnog gaat maken. Wat de anderen ook al schrijven “met Ger in gedachten reist hij met je mee” 😘
  6. Tijmentje:
    14 augustus 2025
    Wauw zus wat een grote en geweldige stap en top collega!
  7. Mariska:
    14 augustus 2025
    Wat mooi dat je kunt gaan en spannend ook wel!
  8. Frits Schonenberg:
    14 augustus 2025
    Alvast heel veel plezier en geniet ervan
  9. Anouk:
    Stoer van je!!
  10. Dani de Lussanet:
    14 augustus 2025
    Lieve Nelleke, wat ontzettend fijn en goed van je om dit te doen !
    Ik wens jullie heel veel plezier🌹
  11. Jeany Geus:
    14 augustus 2025
    Toch met z'n tweeën, en in je hart reist Ger mee he...😘
  12. Nelleke:
    14 augustus 2025
    Bedankt allemaal, het duurt nog ff maar ik hou jullie op de hoogte💋❤️💋
  13. Matty:
    14 augustus 2025
    Oh Nel wat een bijzonder verhaal en knap dat je het met Maartje samen toch kan gaan doen, Ik vind Je (jullie) heel stoer en iid gaat ger in je hart mee!!
  14. Martha:
    14 augustus 2025
    Super zuster ben je dat je zo,n reis gaat maken Ger zou super trots op je zijn dat weet ik 100% zeker .
    En hij reist zeker met je mee .❤️❤️
  15. Simone Koopmans:
    14 augustus 2025
    Wat gaaf Nel en fijn zo'n lieve collega, jullie gaan vast mooie dingen zien. Kijk al uit naar jullie reisverslag !
  16. Marlies:
    15 augustus 2025
    Wat goed Nelleke (en Maartje) en fijn om er alvast naar uit te zien!
  17. Rita:
    15 augustus 2025
    Wat een blij vooruitzicht Nelleke! Met Ger op je schouder 😥! Ik lees volgend jaar wel hoe het jullie vergaat.😘
  18. Johan & Erna:
    21 augustus 2025
    Geweldig, respect. Wij lezen volgend jaar de verslagen weer.
  19. Tijmentje:
    6 september 2025
    Werkt goed en hoop dat jullie gaan genieten
  20. Nelleke:
    6 september 2025
    staat onder alaska dat is niet de bedoeling